Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич обяви, че срещу Ливърпул столичани дори са успели дори да спестят част от силите си, мислейки за съботното дерби с Барселона. 

Кралския клуб срази Червените с 3:0 на „Анфийлд” като реализириа и трите си попадения до почивката и не остави шансове на англичаните. 

„През последния месец или месец и половина сме в отлична форма и успяхме да покажем това на един стадион-легенда. Първият ни гол ги пречупи и те загубиха ентусиазма си. След паузата дори успяхме да спестим част от силите си” коментира Модрич, който започва третия си сезон на „Сантяго Бернабеу”. 

„Атмосферата в състава е страхотна и това е една от причините да играем толкова добре. Готови сме за Ел Класико и се надявам, че ще успеем да спечелим, защото ако успеем това ще повиши сериозно увереността ни” добави хърватският полузащитник. 

В момента Реал е в серия от 8 поредни победи във всички състезания, като не спира да бележи голове и очаквано в отбора са в отлично настроение преди сблъсъка с големия съперник.