Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос не скри радостта си от победата над Барселона, заявявайки, че столичани са причинили болка на вечния противник.

Още по темата

 

"Ние имахме много ясни идеи как да изиграем този мач и доминирахме. Бяхме наясно какво да правим, когато задържахме топката, но също така как да им причиним болка при нашите контраатаки. "

"Изиграхме един завършен мач. Представихме се страхотно във всички аспекти и аз съм доволен от победата. Не залагахме само на контри, но когато беше необходимо задържахме топката."

"Барселона не е свикнал съперникът да контролира топката и нямаше представа как да се справи с това. Ние показахме чудесна реакция на техния ранен гол."

"Не съм изненадан от спасяванията на Икер Касияс, той ни вдъхва сигурност. Играчи като Иско трябва да бъдат поздравени, защото получават по-малко игрови минути, но когато са на терена, се представят добре."

"Винаги работим здраво как  да се защитаваме, но и да атакуваме при корнери. Този път нещата се получиха добре за нас. Пепе получи шанс и вкара страхотен гол", добави Рамос.