Уелската звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл ще пропусне и съботния мач срещу Гранада, обяви треньорът Карло Анчелоти. 

Футболистът не е играл в последните 4 срещи на отбора, след като получи мускулна контузия. Състоянието му се усложни на тренировка преди 2 седмици и срещу Леванте на 18-и октомври бе в групата, но не взе участие. След това изобщо не попадаше сред 18-те. 

Все пак добрата новина е, че състоянието на Бейл се подобрява и има шанс той да бъде на линия за мача с Ливърпул от Шампионската лига във вторник. За Гранада под въпрос е участието на Лука Модрич и Пепе. 

„Не съм решил титулярите, защото имаме два проблема и ще трябва да видим как се чувстват Пепе и Модрич и дали ще могат да играят. По отношение на останалите контузени няма промяна” обяви Анчелоти, който няма да може да разчита на Фабио Коентрао и на Хесе Родригес, който все пак е близо до завръщане след няколкомесечно отсъствие. 

Ако португалският бранител не успее да се възстанови, ще бъде заменен със сигурност от Рафаел Варан, а за позицията на хърватина вариантите са няколко, като фаворит е Сами Кедира. И двамата са в групата от 19 души, от която все пак ще отпадне един преди сблъсъка.