Защитникът на Реал Мадрид Марсело даде обширно интервю пред клубната телевизия.

В него той коментира добрата форма на отбора в последно време, както и по-важните събития за самия него и за клуба.

"Намирам се в може би най-добрата си форма", коментира 26-годишният бразилец.

"Винаги искам да се подобрявам и да съм в най-доброто си ниво, за да помагам на Реал Мадрид. Чувствам се добре и се наслаждавам на страхотна форма, но винаги има място за подобрение".

"Карло Анчелоти ни позволява да се наслаждаваме на мачовете и също да импровизираме. Той знае, че ние сме много уверени. Правим всичко за него заради всичката помощ, която той ни оказа и за всичко, което ни казва преди всеки мач".

"Той е с много лек характер, който казва всичко открито и това е ключово. Сигурен съм, че дори и футболистите, които не играят много ще кажат същото".

"Да се играе с Кристиано е много лесно. Той знае къде да ти подаде топката и го прави перфектно. Той помага на отбора в защита и отгоре на това дава асистенции и страхотни пасове. Лесно е да се играе с такива звезди".

"Не мога да запомня всичките си голове, но всички те са важни, защото са помогнали на тима. Знам, че работата ми не е да вкарвам голове, но съм горд да имам 20 гола на името си за Реал Мадрид. Това означава, че съм направил история с този отбор".

"Намираме се в добра форма, но не можем да се отпускаме. Работим ежедневно да подобрим определени аспекти от играта си. Искаме да спечелим всичките си мачове, за да се опитаме да запазим титлата си в Шампионската Лига".

"Спечелването на Шампионската Лига беше много важно. Това е най-значимата титла, която съм печелил. Тук съм от 8 години и това бе огромен повод за щастие. Когато Зидан дойде и ме прегърна след мача, аз се пречупих и заплаках. Изпитах огромно щастие. Беше неописуемо".