Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не смята, че отборът му е уморен и не планира ротации за предстоящото домакинство срещу Малага от Примера дивисион. 

Двубоят изглежда лесен предвид формата на столичани от 15 поредни победи, но въпреки това специалистът ще заложи на основните си играчи. 

„Не мисля, че футболистите са уморени. Не се възстановяват много добре. Ще има някои промени в мача за купата следващата седмица” обясни италианецът на пресконференцията преди сблъсъка. 

„Имаме нужда от Кроос за утре, може би ще почива в следващия мач. Ияраменди обаче е възстановен и игра добре срещу Базел, така че няма да има проблем да се включи както трябва” добави той, като разкри, че Сами Кедира ще пропусне и този двубой. 

„Той все още не е готов и има нужда от още няколко дни работа. Може би през следващата седмица ще е готов. Проблемът му не е сериозен и отново ще кажа, че нямаме нужда от нов играч през зимата. Клубът иска той да остане и аз му имам доверие”. 

Анчелоти коментира и битката за Златната топка и думите на Мишел Платини, че национал на Германия трябва да вземе отличието. „Според мен не е коректно той да говори по този начин. Що се отнася до Меси той е фантастичен играч и в последните мачове се справя блестящо”.