Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обяви, че суперзвездата на тима Кристиано Роналдо пази головете си за финала на световното клубно първенство. 

Снощи португалецът не успя да се разпише при победата над Крус Асул, като това бе един от малкото двубои досега през кампанията, в които не вкара, но и без него тимът му се справи отлично и спечели с 4:0.

„Той игра много добре, както обикновено. Даде асистенции на съотборниците си и бе много ефективен. Беше полезен, въпреки че не вкара. Без съмнение пази головете си за финала” заяви Анчелоти. 

„Радвам се, че отново играхме добре и спечелихме. Бяхме силни, подредени, организирани и концентрирани и се раздадохме напълно. Икер спаси дузпа във важен момент от мача, защото при 2:0 всичко изглеждаше решено, но съперникът можеше да се върне в двубоя” добави той. 

„Не мисля, че контузията на Серхио Рамос е сериозна. Мисля, че би трябвало да бъде готов за финала. Наистина не очаквах подобна година и би било отлично, да я завършим с победа. Няма значение кой ще срещнем на финала, защото ще бъдем максимално добре подготвени за него” изтъкна още италианският специалист.