Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти най-вероятно ще подпише новия си договор с клуба в края на сезона, а не в следващите дни, обяви президентът Флорентино Перес. 

Италианецът вече обяви желанието си да остане на „Бернабеу”, а и в Кралския клуб са готови това да се случи предвид успехите, които посигна. Имаше информации, че контрактът ще бъде факт до края на декември или в началото на януари, но те се оказаха неверни. 

„Ние ще се радваме да подновим договора на Карло Анчелоти и не мисля, че ще има проблем това да се случи. В нашия клуб обаче обсъждаме нови договори в началото или в края на сезона, така че няма да правим изключение” заяви Перес пред „Кадена Сер”. 

Карлето подписа за 3 сезона през 2013-а, така че сега се очаква да получи удължаване поне за още година, след като изведе Реал до мечтан 10-и триумф в Европа, а през този сезон тимът води с 4 точки пред Барса в Примера и в момента е в серия от 21 поредни победи. 

„Анчелоти се отнася към всички играчи еднакво. Атмосферата в тима е като в семейство и това е наистина забележително. Аз обаче се отнасям еднакво добре към всеки треньор, с който съм работил. Моуриньо например ме поздрави след триумфа в Шампионската лига и мисля, че той бе в основата на подобрението и помогна и за сегашните успехи” добави Флорентино.