Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обяви, че тимът му ще опита да продължи победната си серия и в демонстративния мач срещу Милан утре в Дубай. 

Столичани са в серия от 22-поредни триумфа и италианецът иска отборът му да не намалява темпото, макар и да става въпрос за контролен двубой. 

„Почивахме в продължение на една седмица, но не мисля, че това е повлияло във физическо отношение. Момчетата са в добър ритъм. Ще играем по възможно най-добрия начин и след това ще мислим за Валенсия. Победите винаги помагат и ние искаме да продължим успешната си серия, макар и в контролен двубой” заяви италианецът. 

„Това със сигурност ще бъде специален двубой, защото аз имам много силна връзка с Милан и с техния треньор, който играеше при мен. Наистина ще бъде вълнуващо. Убеден съм, че ще направим сериозно шоу за зрителите, които обичат футбола. Ние искаме да запазим своя имидж и за нас ще бъде чест да играем срещу Милан” добави Анчелоти.  

„Климатът тук е страхотен, така че ще са насладим на мача. Всички играчи, които са тук ще вземат участие. Само тези, които останаха в Мадрид няма да играят. Наистина е много трудно да определиш състава сред толкова силни футболисти. Всички искат да играят, но и приемат, когато не са в тима и продължават да бъдат концентрирани” изтъкна наставникът. 

Той коментира и поредните информации за раздялата със Сами Кедира. „Кедира в Арсенал? Не зная нищо. Явно става въпрос за слухове. Поне до 30-и юни той е наш играч”.