Роналдо спечели Златната Топка, но може би загуби приятелката си. Слуховете са, че португалецът е скъсал с половинката си Ирина Шейк.

В основата на слуховете е това, че руската моделка специално е извадила Роналдо от контактите си в Инстаграм. Това бе забелязано от наблюдателните английски медии.

Спекулациите се подхранват допълнително и от факта, че Ирина не бе заедно с Кристиано по време на церемонията по връчването на Златната Топка. През миналата година тя бе заедно с него, но сега предпочете да почива на екзотична дестинация.

По време на речта си Роналдо благодари на всички възможни хора, но не спомена приятелката си. Тя от своя страна пък не го поздрави в Инстаграм за отличието.

Според Дейли Мейл преди нова година Ирина е имала конфликт с майката на Роналдо по време на коледните празници. И очевидно той е взел страната на майка си.

През миналата година по подобен начин се появиха слухове за раздяла между Григор Димитров и Мария Шарапова. Тогава причината бе отписването от туитърите им. Двамата обаче отрекоха за раздяла. Преди два дни те заедно пристигнаха в Австралия за откритото първенство по тенис.