Бразилският футболист на Кордоба Едмар, който бе ритнат от Кристиано Роналдо вчера и португалецът бе изгонен обяви, че не таи лоши чувства към суперзвездата. 

„Това бе игрови инцидент, при който скочихме за висока топка, а той се ядоса, че нещата не се получават както трябва. В крайна сметка той се извини в социалната мрежа, а и аз му прощавам. Не е станало кой знае какво” заяви той. 

„Сигурно е бил разочарован, че не могат да ни победят и бе изнервен. От моя страна всичко бе нормално и не мисля, че трябва да се връщаме към този момент отново и отново. Всичко вече е минало. Не съм говорил с него, но не виждам проблем” добави той. 

„Не мисля, че той искаше да ме нарани или нещо подобно. Просто бе нервен момент. Това е. Докосна ме по крака и устата, така че очаквам нормално и обичайно наказание за него. Надявам се, че ще продължи да бъде най-добрият в света” изтъкна още Едмар.  

Това бе първият червен картон на Роналдо от почти година. Предишния път когато бе изгонен бе в началото на февруари 2014-а срещу Атлетик Билбао, като общо с белия екип има 5 червени картона.