Уелската звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл обяви, че няма намерение да напуска скоро клуба и отхвърли информациите, че не е щастлив на „Сантяго Бернабеу”. 

В последните седмици се появиха слухове, че Манчестър Юнайтед готви офанзива за него, които бяха подсилени от твърдения, че между Бейл и Кристиано Роналдо има напрежение. Футболистът обаче не смята, че това ще се случи. 

„Не се виждам в Манчестър Юнайтед. Напоследък често ме питаха дали съм щастлив в Мадрид и аз всеки път отговарях, че това е така. Имам още няколко години от договора си и усещам обичта и подкрепата от фенове на „Сантяго Бернабеу” заяви Бейл пред „Кадена Сер”. 

„Надявам се, че ще продължа да работя здраво и да доказвам на какво съм способен на терена и ще спечеля още много трофеи. Привържениците са изключителни и се чувствам прекрасно, когато сме домакини. Всичко е много хубаво, взимаме купи и искам да продължа да го правя в Реал Мадрид” добави той. 

Бейл имаше важно участие миналия сезон при спечелването на Купата на Краля и Шампионската лига, а и сега очаква кампанията да бъде успешна, въпреки отпадането от Атлетико в турнира за националната купа. 

„Побеждаваме и взимаме трофеи, защото всички гледаме в една посока и играем на високо ниво. Всеки детайли е внимателно планиран и обмислен. Мога да кажа, че още от дете винаги съм харесвал Реал, защото този отбор играеше атрактивен футбол и винаги е разполагал със силни играчи. Да гледам Зидан и Роналдо заедно беше невероятно и това бе една от причините да харесвам отбора толкова много” каза още Бейл.