Полузащитникът на Реал Мадрид Асиер Ияраменди няма да бъде продаван и утре ще бъде титуляр срещу бившия си тим Реал Сосиедад, обяви треньорът Карло Анчелоти. 

От Атлетик Билбао отправиха доста добра оферта за играча, която обаче в крайна сметка е била отхвърлена, въпреки привличането на бразилеца Лукас Силва. 

„Той наистина имаше предложение от Атлетик, но при нас се чувства добре. Ние също сме доволни, така че няма проблеми. Утре ще започне от началото. Що се отнася до Силва той е в групата, така че може да получи минути” обяви италианецът, чийто тим ще трябва да компенсира липсата на Кристиано Роналдо, който ще изтърпи първия от двата си мача наказание. 

„Подобна санкция никога не е приятна. Той просто ще работи, за да бъде в добър ритъм и да бъде готов за дербито другата седмица. Знае, че е допуснал грешка и това няма да се случи отново. Ние обаче имаме достатъчно качествени играчи” добави Анчелоти. 

Хамес Родригес, който имаше проблеми с грипно заболяване, е възстановен и ще стартира в сблъсъка с баските, като ще действа на единия фланг. На другия ще бъде Гарет Бейл, а Карим Бензема ще води атаката. В средата на терена освен Ияраменди ще играят Тони Кроос и Иско.