Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема остана много доволен след представянето си срещу Реал Сосиедад, след като се разписа на два пъти при успеха с 4:1. 

Особено красиво бе второто му попадение, когато стреля силно почти от ъгъла на наказателното поле към далечния ъгъл и вкара страхотен гол с фалцов удар, което накара феновете на станат на крака и да го аплодират. 

„Щастлив съм от този гол, но още по-хубаво е, че победихме. Знаех, че може би ще вкарам още в момента на изстрела, но сякаш не очаквах да се получи чак толкова атрактивно и красиво” коментира французинът. 

„Знаехме, че трябва да спечелим задължително и го направихме с добра игра. Трябва обаче да спрем да получаваме голове, защото това ни затруднява. Този път хубавото бе, че успяхме да изравним бързо” добави Бензема. 

„Свършихме си работата в този мач и сега започваме да мислим за следващия, който също трябва да спечелим” изтъкна нападателят, който спази традицията да вкарва на Сосиедад на „Бернабеу”, като се бе разписал и в предишните 3 срещи срещу баските и има 6 попадения в тези 4 срещи.