Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обяви, че отборът му се намира в добро състояние преди най-важната част от сезона. 

След някои колебливи изяви в първите 2 месеца от 2015-а, Кралския клуб отново се стабилизира и италианецът се чувства уверен. 

„Мисля, че по отношение на физиката и психиката всичко е наред. В добро състояние сме. Не смятам, че има умора, така че нямам намерение да правя ротации. Всичко е спокойно, така че както винаги ще играят тези, които са в най-добро с
състояние” заяви наставникът преди мача с Виляреал. 

„Момчетата се събраха на вечеря, което ме радва, защото по този начин се поддържа добра атмосфера в отбора. Те не са ми искали разрешение за това, а и не мисля, че трябва. Те тренираха добре, с настроение и това е хубаво” добави специалистът, който очаква труден сблъсък с Жълтата подводница. 

„Те са много качествен отбор, който играе силно и това се видя в мачовете им с Барселона и Атлетико, така че е необходимо да сме пределно концентрирани. Когато един отбор играе уверено както те, значи има добър треньор, който си върши работата. Сигурен съм, че ще стане много оспорван мач” каза още Анчелоти, който също похвали халфа Иско. 

„След като се представя по този начин е ясно, че той ще играе винаги. Трудно е да се каже на коя позиция е най-добър, тъй като е способен да играе на много постове” сподели италианецът, който потвърди, че Модрич е възстановен, но първият му мач вероятно ще бъде срещу Шалке след около 10 дни.