Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не бе щастлив след равенството с Виляреал, но смята, че не е сбъркал със смяната на Иско. 

В 78-ата минута той пусна по-дефанзивния Ияраменди в игра, макар че резултатът бе 1:1 и това предизвика освирквания от привържениците. 

„Треньорът прави промени, които смята, че са за доброто на отбора. Ако феновете не ги разбират съжалявам, но аз взех това решение, за да дам по-добър баланс на отбора“ обясни наставникът. 

„Мачът бе съставен от две части. През първата темпото бе много ниско в играта ни, но след това се подобрихме. Не си подавахме топката достатъчно бързо и затова центрирахме често. След паузата се подобрихме, но не бяхме ефективни в атака и пропуснахме много положения. Не смятам, че сме били импотентни в предни позиции, а просто, че нямахме късмет“ добави той. 

„Не зная дали сме били нервни пред гола, но имахме достатъчно шансове. От 24 удара обаче само 7 бяха точни. Виляреал е много организиран отбор, който добре изнасяше топката и затова пресата ни в тяхната половина не се получаваше. В крайна сметка загубихме две точки, но така или иначе титлата ще се реши в последния кръг“ каза още Анчелоти.