Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос обвини играчите от Атлетико, че влияят на съдиите и така със сигурност увеличи напрежението преди утрешния реванш между двата тима от 1/4финалите на Шампионската лига. 

Миналата седмица на „Калдерон” двубоят завърши 0:0, което запази шансовете и на двата тима, като може би лекото предимство на белите е, че играят у дома. 

„Ние винаги очакваме това, което Атлетико предлага. Знаем какви са мачовете с тях. Те играят здраво и влияят на съдиите. Нашата цел обаче ще бъде да направим своята игра, да не допускаме глупави грешки и ако успеем ще се класираме напред” коментира германецът на пресконференцията днес. 

„Ако се погледнат резултатите се вижда, че срещу тях имаме затруднения. Сега обаче имаме поредна възможност да ги победим. Необходимо е да покажем играта от първото полувреме на предишния мач и ако го направим ще продължим” добави Кроос. 

„Силно мотивирани сме, а и резултатът от първата среща е доста добър за нас. Вярно е, че бяхме сполетяни от контузии, но няма смисъл да се оплакваме. Ще се хвърлим здраво и се надявам, че ще стигнем до следващия кръг. Ще се опитаме да доминираме в средата на терена, защото това ще бъде ключът в мача” каза още той.