Анализаторът на "Скай спортс" Тиери Анри разкритикува Хавиер Ернандес за начина, по който мексиканецът е отпразнувал победния си гол срещу Атлетико Мадрид снощи.

Още по темата

 

Според френския ветеран Чичарито не е показал нужното уважение към Кристиано Роналдо, който изработи попадението и сервира топката на своя съотборник.

"Това е гол на Роналдо. Той можеше и да шутира, но не пожела да прави нещо глупаво и да предприема риск. Той видя свой съотборник на по-добра позиция, на каквато беше Чичарито и му подаде топката", каза Анри.

"Това, което не ми хареса е, че Чичарито отпразнува гола си все едно е спечелил световното първенство с него. Обърни се и празнувай с Роналдо! Дори камерата го знаеше и не случайно беше насочена към Кристиано."

"Според мен той беше под напрежение, защото знаеше, че трябва да се представи добре и преди това имаше няколко възможности. Ако Роналдо беше направил подобно нещо, щях да кажа същото."

"В такава ситуация би трябвало да се обърнеш към този, който ти е подал топката и да му благодариш", допълни французинът.