Голямата звезда на Реал Мадрид Кристияно Роналдо вече се е разбрал с Лос Анджелис Галакси за трансфер в тима през лятото на 2018 година, твърди "Спортс Илюстрийтид".

Тогава той ще напусне според изданието "Кралския клуб" със свободен трансфер, тъй като договорът му е именно до лятото на 2018 година. 

Кристияно ще бъде на 33 години по това време, като именно на тази възраст е типично за повечето големи звезди на европейския футбол да поиграят малко отвъд океана, за да спечелят някой друг милион.

През тази година португалецът имаше известни проблеми с бележенето на голове, но през последните седмици отново демонстрира старата си добра форма. 

Освен това той има огромна вина и за класирането на тима му за 1/2-финалите на Шампионската лига, след като асистира на Хавиер Ернандес срещу Атлетико Мадрид в реванша при минималния успех с 1:0 за тима му. 

Ако спекулациите се окажат истина и Роналдо наистина премине в Галакси той ще повтори стъпките на Дейвид Бекъм, който също игра в американския тим, след като преди това звездата му изгря в Манчестър Юнайтед, а след това премина и в Реал Мадрид.