Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа е получил много добра оферта, за да поднови договора си с клуба, обяви мениджърът на Червените дяволи Луис ван Гаал. 

Все още обаче бъдещето на играча остава неясно, след като се говори за сериозен интерес от страна на Реал Мадрид и изобщо не е сигурно, че той ще поднови контракта си на „Олд Трафорд”. 

„Преговорите вече вървят доста време, но в крайна сметка от играча зависи дали ще остане или не. Моето желание е да продължи да играе при нас, но трябва да питате него дали това ще се случи. Истината е, че ние му предложихме много пари” коментира Ван Гаал. 

Думите му определено означават, че има сериозна възможност Де Хеа все пак да напусне „Олд Трафорд” и ако откаже нов договор може да бъде продаден още през това лято. 

Според вестник „АС” от Юнайтед са предложили на вратара по 200 000 паунда на седмица, което прави 14,5 милиона евро на година, но поне на този етап той отказва да се обвърже, което дава големи надежди, че Реал може да го привлече за заместник на Икер Касияс.