Норвежкият талант Мартин Йодегор ще може утре да направи своя дебют за първия тим на Реал Мадрид, след като бе включен в групата за двубоя с Алмерия. 

Кралския клуб успя да се пребори за подписа на 16-годишния тинейджър през януари и сега Карло Анчелоти би могъл да го пусне в игра, след като доста играчи ще липсват. 

Футболистът тренира през по-голямата част от седмицата именно със звездите на Белите, но през уикенда се присъединяваше към втория отбор и записа участия в трета дивизия. 

„В групата за мача ще има включени трима млади играчи – Йодегор, Майорал и Диего Йоренте. Мисля, че двама от тях ще бъдат на пейката и ще имат шанс да поиграят“ заяви Анчелоти. 

Мачът ще пропуснат поради травми Гарет Бейл, Карим Бензема и Лука Модрич, докато Дани Карвахал и Серхио Рамос са наказани. 

Добрата новина обаче, е че Бейл може би ще бъде възстановен за важния сблъсък със Севиля в събота, докато Бензема ще е на линия за първия мач с Ювентус от полуфиналите на Шампионската лига другата седмица. 

„Гарет тренира, така че смятам, че ще бъде готов за Севиля. Ако всичко е наред той ще се присъедини към тренировките на първия отбор в четвъртък. При Карим е по-различно и той би могъл да започне да тренира със състава в неделя“ добави Анчелоти.