Реал Мадрид - Алмерия, мач от 33-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Сантяго Бернабеу", начало 23.00 часа.

 


Групата на Реал Мадрид:

Вратари: Касияс, Диего Лопес, Хесус
Защитници: Рамос, Варан, Пепе, Начо, Коентрао, Йоренте
Полузащитници: Ияраменди, Модрич, Бейл, Ди Мария, Иско, Касемиро, Лукас, Омар
Нападатели: Бензема, Мората, Хосе Вилиан

Наказани: Чаби Алонсо, Карвахал
Контузени: Роналдо, Кедира, Арбелоа, Хесе, Марсело

 

ПРОГНОЗА: Реал Мадрид посреща Алмерия в мач от първенството и ще се стреми да поддържа дистанцията до лидерите Атлетико Мадрид и Барселона. И двата съперника имат гостувания и предвид тежкия мач помежду си в сряда, нищо чудно да загубят точки.

Реал от своя страна е домакин, а освен това имаше и ден повече за почивка. Белите са изключително стабилни на "Сантяго Бернабеу", записвайки 24 победи в последните си 26 мача.

На другия полюс е представянето на Алмерия, която никак не е убедителна като гост и има 7 поредни загуби далеч от дома. Така закономерно тимът е в зоната на изпадащите.

Треньорът на домакините Карло Анчелоти трябва да се справя без наказаните Чаби Алонсо и Даниел Карвахал, както и контузената звезда Кристиано Роналдо. Белите обаче продължават да се почти перфектни без португалеца и от началото на сезона имат 7 победи и едно равенство без него. Сега на линия е напълно възстановения Анхел ди Мария, а пък Иско също навлиза в добра форма, получавайки повече шансове напоследък.

За гостите контузен е Дубарбиер, а наказан е Рафита. Така и гостите ще са значително отслабени, но за разлика от Реал, те имат далеч по-малко ресурси, с които да заменят липсващите.

Статистиката е категорично в полза на домакините, които имат 6 победи от 6 мача като домакин в директните двубои. Така и тази вечер Реал ще е фаворит за победата.


Резултат: 3:0