„Тази победа ще ни даде увереност за мача с Ювентус“. Това каза треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти след трудния успех над Севиля с 3:2, който остави столичани на 2 точки от Барселона. 

„Триумфът е от голямо значение, защото с него запазваме шансове да спечелим титлата. Освен това начинът, по който играхме ни кара да бъдем оптимисти за двубоя в Торино. Много съм доволен“ добави италианецът. 

„Ще се опитаме да спечелим оставащите си 3 мача и ще се надяваме, че Барса някъде ще се спъне. Надеждата е последното нещо, което ще загубим. Ние трябва да свършим това, което се очаква от нас и да видим какво ще се случи“ каза още той. 

„Вярно е, че през сезона изгубихме точки, които не трябваше, но това стана когато липсваха Модрич, Бензема, Хамес и Серхио Рамос. През този период определено страдахме. Няма обаче смисъл да се връщаме назад. Важно е да продължим да вярваме, макар че срещу себе си имаме много силен отбор“ сподели Анчелоти, който стиска палци, че във вторник ще може да разчита на максимално силен отбор. 

„Ще видим как се чувства Бензема в следващите дни и дано да може да започне тренировки с нас. Бейл игра добре 30 минути, така че в негово лице разполагаме с много важен играч. Да се надяваме, че и Карим ще бъде на линия“.