Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос бе изключително доволен след победата над Севиля с 3:2 снощи, която запази шансовете на столичани за титлата. 

Три кръга преди края Кралския клуб продължава да изостава на 2 точки от Барселона и се надява, че при грешка на каталунците ще може да триумфира. 

„Това бе мач на живот и смърт. Знаехме, че ще е много трудно, но и бяхме амбицирани да вземем всичките точки, за до продължим да притискаме Барселона“ заяви Рамос, който отново бе поставен в средата на терена. 

„Аз винаги се опитвам да изпълнявам наставленията на треньора по най-добрия начин и се старая много. Няма значение къде ще играя. В Торино Карло ще решава на каква позиция ще действам“ добави футболистът, който през първото полувреме направи дузпа, която върна домакините в мача. 

„Мисля, че успях да стигна до топката, но така или иначе съдията отсъди наказателен удар. За нас е важно, че спечелихме и ще се борим до край. Барса наистина е в отлична форма, но за нас е важно да живеем в настоящето. Радвам се за Кристиано, защото имаме нужда от неговите голове“ каза още Рамос.