Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема няма да пътува с отбора за Торино, където утре Кралския клуб гостува на Ювентус в първи мач от полуфиналите на Шампионската лига, пише вестник „АС“. 

Според изданието, въпреки че вчера французинът се включи в тренировката на тима, той продължава да усеща известен дискомфорт в дясното коляно, заради което пропусна последните няколко срещи. 

Това е накарало Карло Анчелоти да реши, че е по-добре да го остави извън състава и да му даде още време, за да се оправи напълно. В отбора не искат да избързват със завръщането на Бензема, така че ще го оставят да се възстанови както трябва. 

Новината все още не е потвърдена официално, но и вестник „Марка“ отбелязва, че в най-добрия случай нападателят ще стартира на пейката, като титуляр на върха на атаката отново ще бъде Хавиер Ернандес. 

Добрите новини са свързани с Гарет Бейл, който ще бъде титуляр, след като в събота записа половин час на терена на Севиля. Серхио Рамос отново ще действа в средата на терена като опорен халф, а до него ще бъдат Тони Кроос и Хамес Родригес.