Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обмисля изненадващо да пусне сред титулярите в утрешния мач срещу Ювентус Фабио Коентрао. 

Като цяло португалецът е резерва на Марсело, а имаше и здравословни проблеми през сезона, но сега е възстановен и се справи добре на мястото на бразилеца в реванша с Атлетико Мадрид. 

Според вестник „Марка“ наставникът на Реал ще търси максимална сигурност в утрешния двубой и за целта може да предпочете Коентрао, който е доста по-дефанзивно настроен, докато Марсело не пропуска възможност да се включва в атака. 

Все пак на този етап Анчелоти не е взел окончателно решение, тъй като все пак Марсело прави много добър сезон. От друга страна той би могъл да бъде използван и като жокер през второто полувреме, ако двубоят не върве добре за Кралския клуб, заради отличните си действия в атака. 

Интересно е, че откакто е в Мадрид, Коентрао не е твърд титуляр, но пък много често е използван във важните мачове на състава и точно това може да се случи отново, ако италианският наставник реши пак да заложи на него.