Колумбийската звезда на Реал Мадрид Хамес Родригес е уверен, че отборът ще успее да навакса изоставането си от 1:2 срещу Ювентус и ще стигне финала в Шампионската лига. 

Атакуващият играч асистира за попадението на Роналдо, което дава много добри шансове на отбора, а освен това удари и греда при една ситуация, като евентуален негов гол щеше да направи мача съвсем различен. 

„Бернабеу“ трябва да изригне, а ние да излезем, за да убиваме“ заяви доста образно след двубоя Хамес, с което явно искаше да покаже амбицията на състава. 

„Резултатът не е лош. Трябва да запазим вярата си. Играем у дома и имаме нужда от подкрепата на феновете. Трябва да оставим този мач зад нас и да мислим само за реванша. Няма да бъде лесно, защото съперникът е силен, но ще се стремим към победата с всички сили“ добави Родригес. 

„Ювентус имаше късмет в някои ключови моменти. Имаме качествата да се справим добре и да ги елиминираме. Необходимо е да сме единни и да се подкрепяме. Те действаха типично по италиански със солидна игра в защита, но можем да ги победим“ категоричен е колумбиецът.