Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс е получил примамливо предложение да продължи кариерата си в Бешикташ, съобщава вестник „Марка”. 

Според изданието турският клуб е готов да плати солидна сума на футболиста, която не се споменава в какъв размер е, но със сигурност е изключително добра предвид възможностите на местните клубове. 

Самият Касияс има договор за още 2 години с Кралския клуб и наскоро обяви, че не смята да напуска и е готов да се бори да мястото си с Давид де Хеа, който се очаква да пристигне на „Бернабеу”. 

Сега обаче ситуацията може и да се промени. Очаква се в следващите дни той да има разговори с новия треньор Рафа Бенитес, както и с генералния директор Хосе Анхел Санчес, след които окончателно да стане ясно дали ще остане в отбора или ще предпочете да напусне. 

От Бешикташ се надяват ако Касияс приеме предложението им, да го убедят да се споразумее с Реал да напусне със свободен трансфер, което ще помогне на клуба да спести известна сума, която може да вложи единствено в заплатата му.