Треньорът на Реал Мадрид Рафаел Бенитес отрече информациите за конфликт с голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо.

По-рано през деня испанските медии съобщиха, че трикратният носител на Златната топка е бесен на наставника си заради отменен гол на тренировка.

Португалският национал е вдигнал мерника на тактика още от пресконференцията му преди контролата с Рома, на която Бенитес отказа да назове кой е най-добрият играч в света.

"Само след като работи с него, човек може да осъзнае колко много иска да печели и защо е най-добрият играч в света. Иска ми се всички да са като него".

"Отношенията ни са същите, както с останалите играчи. Често говоря с футболистите. Разбира се, хората приказват всякакви неща, но мога да ви уверя, че с Роналдо сме в нормално отношения и помежду ни няма абсолютно никакъв конфликт", каза Бенитес.

Запитан на въпрос, защо чак сега нарича португалския национал №1 в света, след като предни дни отказа да го направи, Бенитес отговори: "Какво се е променило? Винаги подкрепям своите играчи. Като гледаш Кристиано на тренировките, осъзнаваш защо е спечелил толкова много. Очевидно е, че е най-добрият в света", добави тактикът.