Съставът на Реал Мадрид до голяма степен е ясен, но все пак има една позиция, на която все още не е напълно сигурно кой ще играе. 

При положение, че Роналдо, Бейл и Бензема са твърди в нападението, а Тони Кроос и Лука Модрич се безспорни титуляри в средата на терена, в халфовата линия има още едно свободно място, за което спорят Хамес Родригес и Иско. 

На този етап колумбиецът изглежда с по-добри шансове да заеме позицията, но и испанският национал продължава да се опитва да убеди Рафа Бенитес в качествата си. 

През миналата кампания Иско записа 53 мача срещу 46 за Хамес, като при изиграните минути също имаше предимство – 3755 срещу 3507. Колумбиецът обаче пропусна около два месеца поради контузия. 

Сега той е здрав и показва добри неща в контролите. Рафа обаче едва ли ще зачеркне с лека ръка Иско, който демонстрира много добри качества и не случайно предвид това, че не е твърд титуляр, привлече вниманието на някои европейски грандове. 

Предвид натоварения сезон Бенитес ще трябва да намери добър баланс в състава си и със сигурност ще иска да разполага с поне 15-16 силни единици, които да гарантират, че Реал ще води битка за всеки един трофей.