Защитникът на Реал Мадрид Алваро Арбелоа обмисля сериозно възможността да напусне отбора и да премине в тим от американската МЛС. В момента той има две оферти от местни тимове, които проучва. 

Бранителят има още година от договора си с Кралския клуб, но знае добре, че не може да се надява на солидно присъствие в ротацията на Рафа Бенитес, въпреки че двамата работиха заедно в Ливърпул преди време. 

За дясната зона на отбраната той е трети избор след Дани Карвахал и новото попълнение Данило, а отляво въпреки че е използван като заместник на Марсело заради контузията на Коентрао, едва ли ще играе много и го очаква сериозно време на пейката. 

Първоначално неговата идея бе да изпълни договора си, който е до лятото на 2016-а, но сега изглежда доста по-логично сътрудничеството му с клуба да приключи по-рано. 

32-годишният футболист се завърна на „Бернабеу” през 2009-а и до момента записа 224 мача, в които вкара 6 гола. През миналия сезон се появи в 35 двубоя, но сега подобно постижение изглежда непостижимо.