Реал Мадрид планира да увеличи сериозно заплатата на вратаря си Кейлор Навас, чийто трансфер в Манчестър Юнайтед пропадна в последния момент. 

Вчера се появиха информации, че президентът Флорентино Перес  се е извинил на футболиста за неосъществената сделка, като сега от клуба обмислят да вдигнат възнаграждението на костариканеца и така да покажат, че го ценят много. 

В Юнайтед Навас щеше да получава по 4 милиона евро на сезон, което е два пъти повече от парите, които взима в момента. Твърди се, че сега от Реал могат да вдигнат сумата почти до тази, която са му предлагали от „Олд Трафорд“. 

В понеделник вечерта футболистът, заедно с агента и съпругата си, очакваше да замине за Манчестър, за да премине медицинските тестове като дори бе в самолета за Острова, но след сериозно чакане, машината така и не отлетя, а Навас остана в Мадрид. 

Сега като знак на уважението за проявеното разбиране от страна на Кейлор, от Реал планират да го възнаградят с нов по-добър контракт. Отношенията между играч и клуб остават добри, така че той ще продължи да дава най-доброто от себе си за състава на Рафа Бенитес.