Бившият вратар на Реал Мадрид Икер Касияс се изказа много ласкаво за човека, който го замени сред титулярите на отбора – Кейлор Навас. 

Костариканецът, който бе на път да напусне тима по сделката за Давид де Хеа, до момента е допуснал само два гола в 9 мача, като вече спаси 2 дузпи и в неделя бе с основна заслуга за равенството1:1 срещу Атлетико. 

„Кейлор е във фантастична форма и до този момент се справя страхотно през сезона. Не е лесно да заемеш тази позиция, а и в последните години тя стана още по-трудна, но той демонстрира прекрасно представяне. Дано да продължава по същия начин, защото това ще означава и че отборът също ще се справя добре“ заяви стражът на Порто, който не се притеснява от сравненията между него и Навас. 

„Хората могат да говорят каквото си искат. Доволен съм, че Реал Мадрид има силен вратар и се надявам, че той ще продължи да играе толкова добре. Ако треньорът реши да заложи на Кико Касия ще стискам палци той също да се справи както трябва“ добави Касияс, който е доволен, че испанското първенство е толкова оспорвано. 

„Сигурен съм, че Реал ще се подобрява и смятам, че тимът е на прав път. Смятам обаче, че е хубаво, че толкова много отбори са в челото и са близо един до друг“ изтъкна той.