Звездите на Реал Мадрид – Кристиано Роналдо и Гарет Бейл, поддържат нормани отношения и не изпитват ненавист един към друг. Това обяви агентът на уелския национал Джонатан Барнет.

През миналия сезон се заговори за разрив в отношенията между двамата, а като основна причина беше посочена слабата форма на бившия играч на Тотнъм. В едни от най-важните мачове Бейл се отчете с фрапантни пропуски, което видимо раздразни Роналдо. Освен това трикратният носител на Златната топка често ръкомахаше срещу съотборника си, когато топката не му беше подавана.

"Те не вечерят заедно всяка вечер, но между тях всичко е наред. Определено не се мразят. Двамата са напълно различни хора. Бейл е тих човек, но може да научи много от Роналдо и да бъде по-общителен. Но Гарет обича да бъде сам. Той е страхотен играч, който иска да стане най-добрият в света. Повече от това не му е необходимо", каза Барнет пред The Guardian.

Преди няколко дни пък се появиха информации, че Роналдо не говори с треньора си в Реал Рафаел Бенитес, ао тношенията между двамата са обтегнати още от лятото