Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо бе изключително доволен, след като получи за 4-и път в кариерата си Златната обувка за голмайстор на Европа за миналия сезон. 

Португалецът се надява, че ще продължи по същия начин и иска тази кампания да бъде много успешна за Кралския клуб. 

„Благодаря на всички, че сте тук. Това е прекрасен момент в моята кариера. Да спечеля за 4-и път Златната топка е привилегия и голяма чест. Тази награда е изключително важна за мен. Благодаря на всичките си съотборници, които ми помогнаха, защото без тях нямаше да имам възможност да спечеля, както и на лекарите, които направиха така, че да бъда здрав през годината” заяви Роналдо. 

„Не съм удовлетворен и искам 5-а и 6-а Златна топка. Всеки път се надявам Реал да спечели всички отличия за сезона и този сезон не прави изключение. Вярвам, че ще станем шампиони, ще вземем Шампионската лига и ще грабнем и Купата на Краля. Благодаря ви и очаквам да се видим и плез следващата година” изтъкна португалецът. 

„Доволен съм, че синът ми вижда как баща му печели отличия. Щастлив съм, че и майка ми е тук. Доволен съм, че съм част от най-големия клуб в света” каза още Роналдо, който вкара 48 гола в първенството миналия сезон, за да стигне до трофея.