Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо определено не се намира в особено добра форма и снощи записа нов сух двубой, в който не вкара, този път срещу Севиля. 

Предвид стандарта, който португалецът постави след идването си на „Бернабеу” и огромния брой голове, които вкарва, настоящото положение определено е притеснително. 

Досега той има 8 попадения в 11 мача от първенството, но не трябва да се забравя, че 5 от тях бяха вкарани в мача с Еспаньол. При това положение Роналдо не е вкарал в 7 от досегашните срещи, което определено е проблем. 

В сравнение с миналия сезон на същия етап той е реализирал с цели 10 гола по-малко, тъй като през 2014-а се бе разписал невероятните 18 пъти в шампионата. 

Настоящото му представяне е най-слабото за Роналдо след 11 мача от първия му сезон в отбора през 2009-а, когато бе вкарал 5 пъти. След това имаше 11, 13, 12, 11 и споменатите вече 18 гола в следващите сезони. 

Нещо друго – когато Роналдо вкара, Реал е спечелил 85% от срещите и е загубил едва 7%. Ако не успее да се разпише процентът на победи спада до 56, а този на пораженията се увеличава до 19, така че случващото се определено носи поводи за притеснения сред феновете на Реал.