Треньорът на Реал Мадрид Рафа Бенитес отрече да има проблеми с Хамес Родригес, за когото се твърди, че не е доволен от това, че е използван малко напоследък. 

„Не трябва да забравяме, че той бе контузен и не игра в продължение на 55 дни. Нямам проблеми с него, защото колкото повече тренира и играе, толкова по-добре за нас. Аз лично искам да виждам най-добрият Хамес във всеки двубой” заяви Бенитес на пресконферения днес, на която бе попитан за колумбиеца 4 пъти. 

„Имам му пълно доверие и го подкрепям напълно, но все пак това е Реал Мадрид, където конкуренцията е много сериозна и в тима има страшно талантливи играчи, които също заслужават да играят” добави той. 

„Доволен съм от всички, които играха срещу Ейбар, защото те се стараха и действаха с желание на едно трудно място за гостуване. Винаги се радвам, когато момчетата играят добре и вкарват много голове” каза още Бенитес. 

„Хамес е отличен футболист и аз съм най-доволен, когато играе силно. Ако някой от топ-играчите не е на ниво, тогава на негово място идва друг. Това е единственият начин. Говорих с него и всичко се изясни. За мен е прекрасно, когато той играе силно и вкарва”.