Гранада - Реал Мадрид, мач от 37-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Лос Карменес" , начало 22.00 часа.


Групата на Реал Мадрид:


Вратари: Касияс, Адан, Мехияс
Защитници: Пепе, Рамос, Арбелоа, Марсело, Албиол, Варан
Полузащитници: Чаби Алонсо, Кедира, Гранеро, Ди Мария, Кака, Кайехон, Шахин
Нападатели: Роналдо, Игуаин, Бензема

Наказани: Коентрао, Йозил

Извън групата:  Ласана Диара, Карвальо, Алтънтоп

ПРОГНОЗА: Реал Мадрид гостува на Гранада в предпоследния кръг от първенството. Интересно е да се види в каква кондиция ще са мадридчани, след празненствата за спечелването на титлата преди два дни.

Интересно е и да се види каква ще е мотивацията на играчите. От една страна те нямат за какво да се борят, но от друга и няма за къде да се пазят. Евентуална цел може да е спечелването на историческите 100 точки в края на първенството, което ще стане при две победи до края.

Гранада също няма кой знае какво да играе. Тимът вече си гарантира оставането в елита и сега може да се наслади на мача срещу шампиона.

В състава на Реал Мадрид след наказание се завръща Анхел Ди Мария, но също поради наказание ще отсъстват Месут Йозил и Фабио Коентрао. За домакините поради контузии са аут Роберто, Папе Диаката, Фран Рико и Хасан Йебда.

Може би най-мотивираният играч на "белите" ще е Кристиано Роналдо, който все още не се е отказал да се бори с Лео Меси за голмайсторския приз. Португалецът изостава с две попадения от аржентинеца и ще има нужда от специална вечер днес, за да се пребори за отличието.

Макар че няма да е толкова сигурна колкото в други случаи, победа за мадридчани в днешната среща отново е по-вероятния изход от мача.


Резултат: 0:2