Бразилската звезда на Барселона Неймар е написал много интересно съобщение до агента на Реал Мадрид Юни Калафат, съобщава El Confidencial.

Според изданието, Калафат, който търси таланти за "белия балет" в Южна Америка, е започнал да контактува с нападателя, още, когато е бил на 14 години. Тогава Неймар изкарал пробен период, бил е одобрен, но до преминаване на "Бернабеу" така и не се стигнало.

През 2014 г. Калафат отишъл в Мадрид на семейна почивка и получил много интересно съобщение от Неймар по WhatsApp. Според El Confidencial, част от текста гласял: "Юни, добре ли пътува? Ти знаеш, че съм мадридист. Само Реал!".

Наймар премина в Барса през лятото на 2013 г. и има договор до 2018. Президентът на Реал Флорентино Перес тогава искаше да вземе нападателя на Сантос, но офертата му не беше приета.

В последно време напрекъснато излизат информации, че босът на "белия балет" настоява да види звездата в Реал. Перес е готов да плати освобождаващата му клауза от 190 милиона евро и да му предложи годишна заплата от 35 млн. евро, плюс още 30 млн. под формата на бонуси.