Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан изобщо не е изненадан от слуховете, че Жозе Моуриньо иска да привлече Рафаел Варан в Манчестър Юнайтед, където се надява да отиде да работи. 

Напоследък се заговори, че Специалния желае отново да разполага с френския бранител, когото познава добре от времето, в което бе начело на Кралския клуб, но това едва ли ще се случи. 

„Нормално е Моуриньо да иска Варан, тъй като работи с него в Мадрид. Той обаче е наш играч, а ние не искаме да го продаваме, тъй като е важна част от бъдещето на състава“ заяви Зидан на пресконференция днес преди мачас Атлетик Билбао, на която коментира и други неща. 

По отношение на Гарет Бейл и по-дългото му отсъствие поради контузия, той заяви: „Бейл ще играе когато е готов на 100%. Не искам Гарет да е на 80% или 85%, за да се върне. Когато един играч има болки често се случва контузията му да се възобнови. Ние просто няма да рискуваме. Той иска да играе, но сега е необходимо да запазим спокойствие“. 

Марсело със сигурност пропуска мача с баските заради травмата си, а Зидан очаква труден сблъсък. „Те са много добър отбор, а имат и Адуриц, който е на 35, но е в страхотна форма. Ще съм доволен и на победа с 1:0. Знаем какво ни очаква и работим сериозно“.