Кристиано Роналдо се изказа много ласкаво за Зинедин Зидан и желанието на португалеца специалиста да остане начело на Реал ще бъде изпълнено. 

Според вестник „АС” президентът Флорентино Перес вече е взел решение да задържи французина, независимо от това какво ще се случи на финала в Шампионската лига срещу Атлетико в Милано. 

Първоначално Зидан подписа до края на сезона, с опция да остане и след това, но близък човек до ръководството твърди, че той вече си е спечелил новия контракт, след като върна тима и в битката за титлата в Испания, побеждавайки Барселона с 2:1 на „Камп Ноу”. 

„От няколко седмици вече Флорентино е взел решение да задържи Зидан. Той му се възхищава като треньор и човек и е много доволен от работата му” обяви  пред мадридското издание източникът, който очаквано е пожелал анонимност. 

Счита се, че отличната обстановка в съблекалнята също е наклонила везните в полза на оставането на легендарния бивш футболист. Балансът на Зидан начело на Реал до момента е 19 победи, 3 равни и само 2 загуби при голова разлика 65-16.