Уелската звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл обяви, че нито един играч на Атлетико не притежава необходимите качества да бъде титуляр при Белите. 

В събота двата столични клуба се срещат за втори път във финала на Шампионската лига в Шампионската лига в последните три сезона, като през 2014-а Дюшекчиите бяха на секунди от успеха, преди в крайна сметка да загубят след продължения, а тогава Бейл вкара ключовия втори гол при успеха с 4:1. 

„За мен нито един играч на Атлетико не би бил част от първия състав на Реал. Ние сме просто по-добри на всяка една позиция” заяви високомерно Бейл, който обаче все пак призна, че предстоящият двубой ще бъде много труден заради стила на хората на Диего Симеоне. 

„Разбира се, че няма да бъде лесно, но ние ще се борим до последно, за да спечелим. Уверени сме и знаем, че можем да победим, но сме наясно, че ще бъде труден сблъсък, защото съперникът е изключително солиден. Необходимо е да бъдем търпеливи, тъй като те се бранят много добре. Трябва да изчакаме шанса си и когато го получим да бъдем прецизни” добави той. 

„Очаквам с нетърпение двубоя. Спокойни сме и продължаваме да работим в стремежа да стигнем до Единадесетата. Надявам се, че отново ще имам късмет и ще успея да се разпиша, но за това няма тайна. Вярвам, че ще победим и ще зарадваме феновете си” каза още Бейл.