Асът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира отминалия сезон. Португалецът заяви, че кампанията е била най-добрата в живота му, основавайки се на спечелената Шампионска лига и на триумфа на Европейското във Франция.

"Индивидуалните награди винаги съм ги печелил, когато не съм имал никакви очаквания. Те не са всичко, не съм обсебен от идеята за тях. Имам добри шансове за Златната топка, защото спечелих Шампионската лига и Европейското, а това са много важни трофеи", сподели звездата.

"Много съм горд, че следващият трофей, който влезе във витрината на успехите ми е, купата на Европейското", добави той и коментира титлата с Реал в ШЛ.

"Това бе много емоционална вечер. Да триумфираш в тази надпревара е нещо изключително", каза още португалец, цитиран от "Труд" - Вълнението винаги е било еднакво - и при първия и при последния път."

"Реал Мадрид е моят отбор. Вече седем години съм тук и съм доволен. Когато се завърна в Мадрид ще говоря с президента за нов договор, защото това е нещо, което искам".

"Това бе най-добрият сезон в живота ми като спечелени трофеи – взех две изключително важни купи. Контузията? Подобрявам се. Възстановяването ми върви нормално и очаквам скоро да се завърна, но няма да съм готов за Суперкупата на Европа".