Реал Мадрид работи усилено по удължаването на договорите на водещите си играчи, съобщава вестник „Марка”. 

Очакванията са към края на септември новият контракт на Кристиано Роналдо да бъде обявен официално, а сега се твърди, че освен него ще преподпише и другата суперзвезда на тима – Гарет Бейл. 

Желанието на клуба е уелсецът да се обвърже с Белите до 2021-а година. Настоящото споразумение е до 2019-а, но от тима са твърдо решени да си гарантират оставането му. 

Бейл започна сезона с два гола срещу Реал Сосиедад и предвид силното му представяне и на европейското първенство, той естествено ще получи и увеличение на заплатата си. 

Очакванията са футболистът сам да се превърне във втория най-добре платен играч в Реал, след като понастоящем дели позицията със Серхио Рамос, с който получават по 10 милиона евро на сезон. 

Стремежът на Реал обаче е не само да си гарантира оставането на големите си звезди, но и на талантливи младоци, какъвто е случаят с Мартин Йодегор. Преминаването на норвежеца под наем в Рен пропадна, тъй като не е навършил 18 години, но от клуба също се очаква да му предложат нов договор до 2021-а година.