Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан не е притеснен за тима си, въпреки представянето им в последните три мача, в които те наредиха все равенства.

Но е сигурен, че активната им работа в последните дни ще ги върне на пътя на победата.

Европейският клубен шампион има трудности в момента след летящия старт на сезона, а след изравненият рекорд от 16 поредни победи машината сякаш заскърца.

Те не успяха да победят подред Виляреал, Лас Палмас и Борусия (Дортмунд) в Шампионската лига, а утре посрещат скромния отбор на Ейбар.

"Когато направи Реал Мадрид две поредни равенства, това означава че има нещо. Но мачовете минават под наш контрол. Ние създаваме доста шансове за гол, така че аз не се притеснявам, обяви Зидан на пресконференцията днес.

"Допуснахме по два гола в последните си два мача, което не се беше случвало от доста време. Сега обаче е ред да почнем да побеждаваме, защото Реал не може да си позволи друго. Най-важното нещо е да дадем най-доброто от първата до последната минута в мача. Също така френската легенда обясни, че не се притеснява от критиките как той и футболистите не се влагат.

"Това е Реал Мадрид. Най-големият от всички големи отбори. И аз знам това, така че се опитвам да намирам решения за всеки проблем. Но ако някой търси причина за пропуснатата победа срещу Лас Палмас, нека каже, че аз не съм бил достатъчно концентриран, обясни още той.

Утре Реал ще бъде без важният си полузащитник Лука Модрич, който получи травма на мача с Борусия Дортмунд, а капитанът Серхио Рамос няма да играе след травма, получена сутринта на тренировката.

Зидан потвърди, че Иско ще стартира в халфовата линия на мястото на хърватина. Иско има само 55 минути игрова практика през сезона, вече е извикан в националния отбор за мачовете с Италия и Албания. Отй се възстановяваше от травма в глезена от началото на септември, но вече е напълно здрав.