Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос обяви, че се надява Белите да бъдат последния тим в кариерата му, след като поднови договора си до лятото на 2022-а година и днес даде пресконференция заедно с Флорентино Перес. 

„Това е много специален ден за мен. Само веднъж в живота ти се отдава шанс да подпишеш с този клуб. Това е най-големият отбор в света и аз съм благодарен, че той показа доверие в мен”. 

„Вече изкарах 2 страхотни години тук, но се надявам, че ми предстоят още много такива. Много скоро след идването си разбрах, че съм взел най-доброто решение. Чувствам се отлично и затова много бързо се разбрахме, а и аз винаги съм казвал, че ще остана тук. Моята идея е Реал Мадрид да бъде последният ми клуб. В края на договора си ще бъда на 32 години и ако и двете страни искат това ще бъде последният ми отбор. Мисля обаче, че едва ли ще играя до повече от 35-36 години” заяви германецът, който явно иска да приключи с футбола на „Бернабеу”. 

„Голямата ни цел е да станем шампиони на Испания и се надявам да успеем още този сезон, защото имаме потенциал да го направим. Разбира се надявам се да можем да празнуваме с феновете си много успехи. За целта обаче е необходимо да бъдем постоянни в представянето си” добави Кроос.