Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не скри гнева си от пропуснатата победа над Борусия Дортмунд снощи. 

Двата тима завършиха 2:2 след късен изравнителен гол на Марко Ройс, като десетина минути преди попадението Кристиано Роналдо уцели гредата.

"Ядосани сме, особено ако се вгледате в случилото се през второто полувреме. Мачът беше в нашите ръце, но футболът е такъв. Трябва да продължиш да се бориш до самия край на срещата", коментира Зидан.

"Имахме възможността да вкараме трето попадение, но това вече е в миналото. Върнахме съперника в мача с пропуските си. Нямаше какво повече да сторим. Ще анализирам мача, когато страстите се успокоят."

"Оставам със смесени чувства. Но тези неща се случват. Пропуснахме няколко положения, с които можехме да решим нещата, но завършихме наравно и завършваме втори в групата. Дадохме всичко от себе си, за да излезем на върха и съм горд от играчите си. Сега ни е нужна почивка."

"Борусия Дортмунд е много силен отбор, който ти прави живота труден. Навярно така е най-справедливо - те са първи, а ние - втори.Те заслужават първото място и снощи показаха колко са добри", допълни джентълменски французинът.