Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос бе доволен от себе си, въпреки че снощи си вкара автогол и помогна за загубата от Севиля с 1:2, която прекъсна дългата серия на отбора без поражение. 

Той бе посрещнат с доста сериозни освирквания от феновете заради случилото се в предишния двубой между двата тима, но запази спокойствие. 

„В личен план смятам, че направих много добър мач, може би най-добрият, който съм имал на „Санчес Писхуан”. Разбира се бих искал да бъда приет по друг начин, но съм доволен от реакцията и поведението си” заяви Рамос, който прие спокойно и поражението. 

„Не е приятно да загубиш, но смятам, че можем да бъдем горди от двубоя, който изиграхме. Просто в последните минути не бяхме на най-доброто си ниво и се огънахме, когато бяхме поставени под напрежение. В крайна сметка можем да бъдем доволни от серията си без загуба, а и оставаме на върха” добави той. 

„Не смятам, че сме се отпуснали и успокоили. Все пак гостувахме на труден стадион срещу силен съперник и имаше напрежение. Щеше да е хубаво да си тръгнем с нещо за дома, но все пак оставаме спокойни и гледаме напред” изтъкна Рамос, чийто тим има аванс от точка пред Севиля и 2 пред Барселона, но и мач по-малко от конкурентите.