Серхио Рамос може и да вкарва ключовите голове за Реал Мадрид, но има и още един играч, който е с голяма заслуга за тях. 

Това е халфът Тони Кроос, който с отличните си центрирания е също толкова значим, за да могат столичани да спечелят не един и два мача, в които са изоставали. 

Вестник „Марка“ отчита, че до момента през сезона германецът има 8 асистенции на сметката си от корнери, като именно това се превръща в едно от основните оръжия на клуба. 

Само в последните 2 мача той има 3 подобни голови паса, като миналата седмица центрира за два от головете срещу Наполи, а в неделя Серхио Рамос се възползва от нова отлична топка, за да вкара срещу Бетис. 

Кроос е специалист по центрирания и в трудни моменти статичните положения вършат отлична работа на Кралския клуб, което няма как да не бъде забелязано и от треньора Зинедин Зидан. 

Халфът може и да не е известен като кой знае какъв реализатор, но по отношение на работоспособността си и асистенциите се справя отлично, защото има 42 голови паса от идването си в Мадрид. Само през този сезон е с 14, като е само на един от личния си рекорд за отбора.