Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо често е описван като футболист от друга планета, но определено португалецът има друго мнение за себе си и е здраво стъпил на земята.

Той обяви, че е от "тази планета", след като вкара изумителен хеттрик срещу Атлетико Мадрид в първия 1/2-финален мач от Шампионската лига между двата тима. 

"Аз съм от тази планета", обяви ибериецът, цитиран от Goal.com и медиите в Испания.

"Истината е, че в момента се чувствам наистина доста добре. Подготвих се перфектно както за финалната фаза на първенството, така и за финалната фаза на Шампионската лига. Радвам се, че нещата ми се получават".

"С всеотдейност и здрава работа нещата просто стават. Много съм щастлив поради този факт и не съм извънземен! От тази планета съм", каза още той.

"Наистина броят голове, който съм вкарал, е много голям, но това не се дължи само на мен, а е отражение и на работата, на целия отбор през годините".

"Принос за това имат всички, които са свързани с Реал, както и нашите феноменални фенове. Те са една допълнителна мотивация за мен". 

"Трите ми гола във вратата на Атлетико направиха вечерта много специална за всички нас и това ме радва още повече. На крачка сме от финала и не трябва да изпускаме нещата от контрол", завърши той.