Бразилската легенда Роналдо залага на Кристиано да прибере поредната си Златна топка. Бившият играч на Реал Мадрид и Барселона не пропусна да коментира и Лео Меси, като оправи повече от ласкави думи по адрес на „бълхата“. 

„Обожавам Меси, когато владее топката. Той умее да бележи голове, а и да прави всичко останало“. Въпреки тези си думи, обичаният от всички Бразилец подкрепя Кристиано Роналдо за наградата „Най-добър футболист в света за 2017“.

„Цифрите на Роналдо не могат да бъдат игнорирани. През последните два сезона той бе в основата на големите двубои за Реал в Шампионската Лига. Той заслужава да спечели Златната топка за тази година“.

Легендата завърши: „Несправедливо е двамата да бъдат сравнявани. Те заслужават само уважение за фантастичната си работа“.

Футболните експерти са на мнение, че при успех на Реал Мадрид във финала на Шампионска Лига тази събота, португалецът ще си гарантира пета Златна топка. По този начин той би изравнил Меси, като играчът с най-много награди в тази класация.